All-inclusive garanti

Originale reservedele.

Dit Tapepro værktøj er lavet til at have en lang levetid. Alligevel kan det blive nødvendigt at udskifte en reservedel. Vi garanterer at vi har reservedele i mindst 10 år efter.
Hvis en reservedel ikke skulle være tilgængelig, får du en tilsvarende ny værktøj fra det aktuelle program uden beregning.

Registrér din værktøj via Tapepro.com nu og få alle fordelene i 3 år.

Alle fabrikationsfejl er dækket af garantien. Alle ikke-sliddele er dækket af en 3 års garanti. For at hjælpe med eventuelle fremtidige garantikrav kan du registrere dine værktøjsoplysninger online,
bruge garantikortet, der følger med værktøjet, eller downloade Herfra.

Tillykke med købet af din nye Tapepro produkt. Fra den 17.05.2022 får du 36 måneders gratis garanti fra købsdatoen samt adgang til yderligere serviceydelser. Det forudsætter, at du tilmelder din nye Tapepro værktøj online til en gratis all-inclusive garanti og en gratis garanti på original service.

Produktion er alt afgørende

Med vores ekspertise og know how, vil du altid være dækket ind, så dit arbejde ikke nødvendigvis gå i stå. Mens dit værktøj er under raperation, kan du med lethed låne vores værktøjer for at fortsætte dit gode arbejde.