Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Tryghedsgaranti

Du har altid god tid til at vurdere købet. Inden for 14 dage kan du nemlig fortryde et køb og sende varen retur. Du hæfter selv for returportoen, denne vil være svarende til beløbet for leveringen og vil blive fratrukket dit købsbeløb.

Priser
Alle priser er eksl. 25% moms. Tilbudsvarer dog kun i en tidsbegrænset periode eller til varen er udsolgt.

Betaling

Køb foretaget på www.M-box.dk

Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard og Visa Elektron. Der betales ingen kortgebyr på hjemmesiden. Der kan også betales med Dankort via MobilePay. Pengene bliver reserveret på din konto ifm., at ordren lægges på www.M-box.dk. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Alle oplysninger om kortnummer og udløbsdato bliver krypteret af vores betalingsformidler.

For at handle på www.M-box.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort.

Annullering af ordre

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse/faktura fra www.m-box.dk, og er din ordre endnu ikke effektueret af www.m-box.dk, kan du annullere din ordre ved at kontakte vores email: info@M-box.dk

Leveringstid

Leveringstiden er 10–14 hverdage på alm. lagervarer.

Levering og omkostninger

Lette forsendelser leveres med DAO. Tunge/volume forsendelse leveres med fragtmand.

Alle forsendelser har en grundplan på 149 kr eks moms, med en samlet vægt på 2-4 kg, Hvis varen er tungere vil det påregnes efterfølgende.

Øvrig information for alle bestillingsvarer

Leveringstiden kan variere – leveringstiden er opgivet på hjemmesiden under den enkelte vare. På nuværende tidspunkt kan vores leverandører desværre ikke sende Track and Trace e-mail på forsendelser bestilt som bestillingsvare.

Track & trace

Når vi afsender din ordre, modtager du en mail, hvor du kan følge din pakke fra os til det leveringssted, du har valgt ved afgivelse af din ordre. Dog med undtagelse af vare mærket som ”leveres direkte af leverandør” – her vil der ikke blive sendt track & trace meddelelse, da dette ikke er muligt for vores leverandører.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger tillægges varens pris, medmindre der i en given periode er fragtfri kampagner. Fragtfri levering gælder kun indenfor Danmarks grænser.

Levering til Grønland og Færøerne

Bestillinger over 5 kg vil normalt blive sendt med PostNord. Her kan du vælge om forsendelsen enten skal sendes med fly eller post. Fragtomkostningen vil fremgå af din ordre, og der vil ikke blive pålagt yderligere omkostninger.

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen. Du vil også modtage en kvittering efter ordreafgivelse. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som bør fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation. Faktura sendes også på mail ved afsendelse af din ordre.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du hæfter selv for returportoen, denne vil være svarende til beløbet for leveringen og vil blive fratrukket dit købsbeløb

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og til samme betalingskort, som du benyttede ved dit køb. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Erhvervskunder og B2B

Reklamation og mangler

Køber har herved 24 måneders reklamationsret. Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse af det solgte som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget, eller burde have opdaget, manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage ny levering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angiveligt mangelfulde vare til sælger. Sælger forbeholder sig ret til kun at, modtage den angivelig defekte del.

Immaterielle rettigheder

Enhver leverance af produkter sker med respekt af de pågældende producenters immaterielle rettigheder, og sælger er uden ansvar af nogen art for købers handlinger i strid med disse rettigheder.

Ejendomsforbehold

Sælger forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri, indtil hele købesummen er lagt.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Forbrugeraftaleloven

Din ordreafgivelse og dit køb ved M-Box Aps via internettet er underlagt almindelig dansk lovgivning. Læs om sikkerhed og dine rettigheder når du handlet på internettet: www.forbrug.dk

Klageadgang

Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt og ikke kan blive enig med vores Kundeservice om en fornuftig løsning på tvisten

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25. marts 2022